Специализираната болница за активно лечение по физикална и рехабилитационна медицина МЕДИКА“ се

...
</TD
>Специализираната болница за активно лечение по физикална и рехабилитационна медицина МЕДИКА“ се
Коментари Харесай

Физиотерапевтичната болница Медика вече е с нов адрес

Специализираната болница за интензивно лекуване по физикална и рехабилитационна медицина " МЕДИКА “ се реалокира на нов адрес. От началото на месец юли 2023 година лечебното заведение се обитава в сградата на УМБАЛ " МЕДИКА РУСЕ “ в гр. Русе, ул. " Рига “ № 35, ет. 4 и 6. Входът за болницата е от южната страна на сградата.

В новия си дом лечебното заведение има опция да предложи повече улеснения. Освен в удобните стаи, в които се правят огромна част от процедурите, пациентите възвръщат двигателната си активност и в двете нови зали за лечебна физкултура. Болницата разполага и със зали, в които са конфигурирани апарати за ниско-, средно- и високочестотни токове. Оборудвана е и с последно потомство апарати за лекуване на мъчителни положения – високоинтензивни магнити, апарати за текар терапия и ударновълнова терапия.

Лечебното заведение е постоянно посещавано от деца, младежи и възрастни с детска церебрална парализа /ДЦП/, мускулна дистрофия и други неврологични болести. При пациентите с ДЦП от 0 до 18 години се работи и по методите на " Войта " и " Бобат ".

Смяната на адреса на физиотерапевтичната болница е вследствие на планувани ремонтни действия в сградата, в която се обитаваше до момента, свързани с надграждането на дейностите на лечебното заведение.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР